UUSI PARITALO / KANTALEHTO 2

Pohjakuvat

Kantalehto 2 - ulkokuva

Kantalehto 2 – ulkokuva

Olemme suunnitelleet uuden paritalon Kantalehdontie 1 , 98530 Pyhätunturi. 

Talosta tulee kaksikerroksinen , alakerrassa on saunatilat , kodinhoitohuone , makuuhuone  , vaatehuone , eteinen ja tilava varastotila. Yläkerrassa on tilava olohuone/keittiö , 2- makuuhuonetta , suihkullinen Wc/pe ja parveke+terassi. Raput ja muut tilat on suunniteltu liikuntarajoitteisille sopiviksi. Kerrosten väliseen rappuun on mahdollista asentaa ns. rappuhissi. Rakennus tehdään nykyajan vaatimusten mukaisesti niin varustusten kuin energiatalouden suhteen. Rakennus täyttää vakituisen asumisen vaatimukset , alakerta toteutetaan betonielementti- ja yläkerta Kontiotuotteen massiivihirsirakenteena. Lisäksi tehdään ulkorakennus / autokatos ja rakennukset tulevat omalle tontille

Rakennus toteutetaan kun sitovat varaukset saadaan. Varaajilla on mahdollisuus vaikuttaa kalusteiden ja pintojen laatuun ja väreihin huoneistokohtaisesti

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.