SOUTAJAN MYYNTIKOHTEET

Olemme hankkineet kaavatontteja  Soutajan alueelta. Markkinoimme tontteja rakennettuna yhteistyössä Kontiotuetteen kanssa ja suunnittelemme loma-asunnon asiakkaan toivomusten ja tarpeiden mukaisesti huomioden kaavamääräykset. Rakentamisessa käytämme Kontion hirsitalopaketteja , avaimet käteen periaatteella.
Tontteja on yhteensä 7 kpl ja rakennusoikeutta voimme käyttää joustavasti. Tontit sijaitsevat Soutajan ylärinteellä Siulanvierustiellä erittäin hyvällä männikköä kasvavalla maalla. Olemme suunnitelleet  tasokkaan loma-asunnon ja Kontion mökkimallisto on myös suunnittelun pohjana.  Asiakkaalla on mahdollisuus tuoda omat toivomuksensa , jotka voimme  huomioida suunnittelun  aikana. Ohessa tunturinäkymiä tonttien alueelta ja tonttikarta.

Ota yhteyttä , esittelemme tontit ja kerromme lisää rakentamismahdollisuuksista.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.