”Talo Laari ” Pyhälle

Runkotyötä

Paritalon pohjatyöt
Paritalon pohjatyöt
Olemme tehneet urakkasopimuksen tasokkaan ja näyttävän paritalon rakentamisesta Pyhätunturin ydinkeskukseen Sateenkaari-tielle, Polar-rinteen uuden hissin ala-aseman välittömään läheisyyteen. Pohjatyöt on aloitettu ja tehdään tämänkuun aikana. Lomakiinteistö rakennetaan kappaletavarasta ja runkotyöt aloitaan kevättalvella kun aurinko lämmittä jo mukavasti. Valmistuminen on sovittu heinäkuun loppuun.
Pohjatyöt on tehty lopuun maalis-huhtikuun vaihteessa ja rungon pydtytys on käynnissä (15.4.2011) . Sääolosuhteet Routaeristeen laittoaolleet kohtalaisen hyvät , aurinkoa ja lämmintä riitävästi. Lumet sulavat vauhdilla.
Paritalon rakentaminen on edistynyt mukavasti. Runko- ja kattotyöt olivat vaativat , mutta hyvien aurinkoisten ilmojen aikana saatiin tehtyä. Yläpohja ja osa ulkoseinistä on villoitettu , kattoon on asennettu huovat. Hallilla on pintakäsitelty hirsipaneelit ja räystäslaudat , joten siltäosin saadaan valmista pintaa. ( 15.05.2011)
Kesän aikana jatkettiin rakentamista ja kohde saatiin valmiiksi syksyllä.
Omistajat laittoivat huoneistot vuokralle ja hyvän sijainnin sekä tasokkaan rakentamisen siivittämänä vuokraus onnistui hyvin.
Projektimme ko. kohteessa on päättynyt.
Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.