Saneeraus ja laajennus Pelkosenniemellä

Korjausrakentaminen menossa

Korjausrakentaminen menossa

Parhaillaan työn alla on Pelkosenniemen terveyskeskuksen saneeraus- ja laajennustyöt. Ulkopuolisilla töillä päästiin aloittamaan elokuussa ja sisäpuolisiin purkutöihin päästiin syyskuussa, kun voudeosaston potilaat voitiin siirtää juuri valmistuneeseen Palvelutalon dementiaosastolle. Sisä- ja ulkopuolen viemäriverkoston saneeraus oli haastava ja aikaavievä työvaihe.

Talvi on ollut kylmä ja pakkanen on haitannut ulkopuolen töitä. Välitavoitteena oli vastaanottotilojen luovutus ja vastaanotto alkoi uusituissa tiloissa tammikuun alkupuolella. Muiltaosin rakennus luovutetaan käyttäjälle aikataulun mukaisesti maaliskuun alkupuolella 2011. Tiloista  osa on siivottu ja viimeisiä varusteita asennetaa. (19.02.2011)

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.